foto

Tone Danielsen

  • nar. 15.8.1946 (73 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Barn
2018 22. července
2016 Králův nesouhlas
2009 Pod psa
2008 Rozbouřené vody
2006 Repríza
1986 Blackout
1981 Byggmester Solness (TV film)
1980 Belønningen

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2017 Melk (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2016 Snøfall (TV seriál)
Bez poskvrny (TV seriál)
Motivet (S02E02)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Pochybnosti (S01E05)
2014 Mammon (TV seriál)
Oběť (S01E01)
2010 Koselig med peis (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
2000 Soria Moria (TV seriál)
1993 Fortuna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky