foto

Richard Hamilton

  • nar. 31.12.1920
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 21.12.2004 (83 let)
    Jeffersonville, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Smoochy
1999 Vzkaz v láhvi
1998 Andělé z podkroví
Ani mě nehne
Zack and Reba
1997 Muži v černém
Sám doma 3
1994 Aljaška v plamenech
Mládě (TV film)
Natural Selection (TV film)
1993 Návrat Sommersbyho
Paint Job, The
1992 Prachy
1991 Plymouth (TV film)
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
1989 V nepřátelském poli
1988 Circus (TV film)
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Jako nepoddajný plevel
Kamarádi (TV film)
Riviera (TV film)
1985 Bledý jezdec
Seminaristé
The Sure Thing
Wild Horses (TV film)
1984 Good Sport, A (TV film)
Protokol
Single Bars, Single Women (TV film)
1983 Silkwoodová
When Your Lover Leaves (TV film)
Změna zvyků (TV film)
1982 Tančím, jak nejrychleji dovedu
1981 Arthur
1980 F.D.R.: The Last Year (TV film)
Vzkříšení
1979 Meeting Halfway (TV film)
1976 Letní láska
1973 Blood Sport (TV film)
1971 Nemocnice
1969 Trilogy
1966 No. 4
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Impulse (S01E07)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Straight Life (S01E05)
1996 Promised Land (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
1993 Frasier (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Conduct Unbecoming (S03E17)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Bret Maverick (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace