foto

Jacques Blot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Partička
1982 Otototoï (TV film)
1981 L'homme de Hambourg (TV film)
Putain d'histoire d'amour
1980 La Petite sirène
Surmâle, Le (TV film)
1977 Impressions d'Afrique (TV film)
Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
1974 La Cité crucifiée (TV film)
1973 Pour Vermeer (TV film)
1972 La Lumière noire (TV film)
Le moine
1971 La nuit tourne mal (TV film)
Ubu enchaîné (TV film)
1969 Paris n'existe pas
1968 Ambroise Paré (TV film)
1965 Fifi Pírko
1964 Vlak

TV seriály

1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
Nans le berger (TV seriál)
1971 Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Une fille du régent (TV seriál)
1965 Facéties du sapeur Camember, Les (TV seriál)
Les jeunes années (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky