foto

Philippe Mareuil

  • nar. 19.10.1927 (91 let)
    Dreux, Centre-Val de Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Denis
2006 Aristokraté
2001 Tři králové
1998 Un amour de cousine (TV film)
1996 Une fille à papas (TV film)
1995 Jefferson v Paříži
Krim
1990 Grande embrouille, La (TV film)
1989 Suivez cet avion
1987 Nuit docile
1986 Les étonnements d'un couple moderne (TV film)
1985 Le feu sous la peau
1984 Dernier banco (TV film)
Noční návštěva
Point mort
Veselé Velikonoce
1983 Paris-Madagascar
1982 Une voix la nuit (TV film)
1981 Antoine et Julie (TV film)
Chanel Solitaire
Le bouffon (TV film)
Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1980 Věž rukojmí (TV film)
1979 Paris-Vichy (TV film)
Psi
1975 La mort du pantin
1974 Beau-François (TV film)
1972 Argent par les fenêtres, L' (TV film)
Canne, La (TV film)
Flash Love
1971 Donogoo (TV film)
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Osamělý muž
1967 La marseillaise de Rude (TV film)
1966 Plainte contre X (TV film)
1964 Ces dames s'en mêlent
1963 Judex
1962 Caméra explore le temps: L'affaire du collier de la reine, La (TV film)
Caméra explore le temps: Le meurtre de Henry Darnley ou La double passion de Marie Stuart, La (TV film)
1961 Caméra explore le temps: Le drame de Sainte-Hélène, La (TV film)
Hauteclaire (TV film)
1960 Caméra explore le temps: L'assassinat du duc de Guise, La (TV film)
La Terre est ronde (TV film)
La caméra explore le temps: La nuit de Varennes (TV film)
Le Sire de Vergy (TV film)
1959 La Bête à l'affût
Tulák Archimedes
Šelma na svobodě
1958 Caméra explore le temps: La mort de Marie-Antoinette, La (TV film)
1955 La Madone des sleepings
La Tour de Nesle
1953 Femmes de Paris
Le Portrait de son père
1951 Deux gamines, Les
Un grand patron
1949 Rendez-vous de juillet
1948 Femme que j'ai assassinée, La
1947 Mandrin

TV seriály

2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
Les Hordes (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Hříchy (TV seriál)
1985 Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Mistral's Daughter (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1981 Les gaietés de la correctionnelle (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Papa Poule (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1974 Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1970 Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Chevalier d'Harmental, Le (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace