foto

David Naughton

  • nar. 13.2.1951 (69 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rediscovering Christmas (TV film)
The Gathering
2017 Do It or Die
Sharknado 5: Global Swarming (TV film)
The Hatred
2016 Guardians of Luna
2013 Cool as Hell
2012 Thousand Cuts, A
2009 Herkules 3D
2007 Brutal Massacre: A Comedy
Hallows Point
2005 Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Přitažlivost
2003 Zkáza Ecobanu
2001 Crack in the Floor, A
Out of the Wilderness (TV film)
Panika
2000 Little Insects
1998 Životní příležitost (TV film)
1996 Urban Safari
1995 Ice Cream Man
Mirror, Mirror III: The Voyeur
1994 Beanstalk
Caribbean Kill
1993 Amityville: Image zla
Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV film)
Body Bags: Historky z márnice (TV film)
Wild Cactus
1991 Ocel a krajky
1990 Lůžkový vlak hrůzy
Overexposed
1989 Desert Steel
1988 Bohyně lásky (TV film)
1987 Obyčejné nehody
1986 Chlapec v modrém
Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
Unesená
1984 Hot Dog... The Movie
Not for Publication
Půvabné svaly (TV film)
1982 Desire, the Vampire (TV film)
1981 Americký vlkodlak v Londýně
Separate Ways
1980 Půlnoční dobrodružství
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1976 Other Side of Victory, The (TV film)

TV seriály

2019 Bude líp (TV seriál) - a.z.
Holding (S03E02) - a.z.
2015 American Horror Story (TV seriál)
Maminka (S05E03)
2013 Granite Flats (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Propad do chaosu (S09E17)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ostudná hra (S01E07)
2010 Velká láska (TV seriál)
Úniková cesta (S04E08)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Vlkodlak (S04E08)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Cruel & Unusual (S02E17)
2001 JAG (TV seriál)
Minulý čas (S06E21)
Pohotovost (TV seriál)
Buď vůle tvá (S07E13)
2000 JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)
1991 The Belles of Bleeker Street (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
MacGyver (TV seriál)
Poctivec Abe (S07E01)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
1979 Makin' It (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
The Surgeon (E07)

Dokumentární

2019 Mark of the Beast: The Legacy of the Universal Werewolf
2009 I Walked with a Werewolf - a.z.
Pozor na Měsíc: Vzpomínky na film 'An American Werewolf in London'
1981 Making of 'An American Werewolf in London', The (TV film)

Host

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky