foto

Bruno Pradal

  • nar. 17.7.1949
    Rabat, Maroko
  • zem. 19.5.1992 (42 let)
    Saran, Loiret, Centre-Val de Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Měšťák šlechticem (divadelní záznam)
1995 Zatímco jsi spal
1990 Mademoiselle Ardel (TV film)
Touha přežít (TV film)
1989 Regulus 93 (TV film)
Sans défense
1988 Adorable Julia (TV film)
Sortis de route
1987 Adieu je t'aime
La rumba
1986 Rue du départ
1985 Novembermond
1984 Une petite fille dans les tournesols (TV film)
1983 L'ange foudroyé (TV film)
1980 Charlie Bravo
Dáma v nesnázích (TV film)
Eclipse sur un ancien chemin vers Compostelle
1979 Le crime des innocents (TV film)
1978 Quand flambait le bocage (TV film)
Ulysse est revenu (TV film)
1977 Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
Une fille cousue de fil blanc
1976 Arriviste, L'
1974 Un matin de juin 40 (TV film)
1973 Anges, Les
Quelques messieurs trop tranquilles
1972 Hellé
Pas folle la guêpe
1971 A cuore freddo
Marný útěk
1970 Umřít na lásku
1969 Maison de campagne, La

TV seriály

2015 Le vent du large (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
Secret de famille (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Florentine, La (TV seriál)
1989 Le destin du docteur Calvet (TV seriál)
1988 Allô, tu m'aimes (TV seriál)
Vent des moissons, Le (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1980 Dobytí nebe (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1978 Muži na křídlech (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Accusée, L' (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky