foto

Albert Popwell

  • nar. 15.7.1926
    New York City, New York,, USA
  • zem. 9.4.1999 (72 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Nůžky
1990 Zběsilost v srdci
1989 Deadly Embrace
Obléhání základny Gloria
1987 Kdo je ta holka
1983 Náhlý úder
1982 Sister, Sister (TV film)
1978 Steel Cowboy (TV film)
The Buddy Holly Story
1977 Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)
1976 Násilník
1975 Kleopatra Jones a zlaté kasino
1974 Lost in the Stars
The Single Girls
1973 Charley Varrick
Cleopatra Jones
Magnum Force
Spáč
Zamilovaný advokát
1972 Glass Houses
Poldové
Probe (TV film)
1971 Drsný Harry
Peace Killers, The
1970 Ztracený let (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
Cooganův styl

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace