foto

Peter Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Alchymisté (TV film)
1996 Writing on the Wall, The (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1990 Vražda na východě, vražda na západě (TV film)
1985 No Surrender
1976 Brensham People (TV film)

TV seriály

2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
Vraždy šité na míru (S13E02)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
Černá kniha (S12E02)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Midsomer Life (S11E04)
Krvavá svatba (S11E02)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Skleněný král (S10E03)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
Hon na lišku (S09E03)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dům v lese (S09E01)
Orchis Fatalis (S08E03)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt přichází v noci (S08E01)
Hříšná porota (S07E04)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
Smrt a sny (S06E02)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
Tajemné kruhy v obilí (S04E03)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Children of the Dragon (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Výkupné (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky