foto

Nikolas Lansky

  • nar. 12.8.1939
    Gera, Thüringen, Německá říše
  • zem. 5.10.2008 (69 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Wieder daheim (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Zákon laguny (TV film)
2005 Místo činu - Jenom hra (TV film)
2004 Giacomo Casanova (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
2001 Kilimanjaro
2000 Ty mě potřebuješ (TV film)
Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1998 Big Ben - Smrt na psychiatrii (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
1997 Schimanski: Eskadra (TV film)
Virus X - Der Atem des Todes (TV film)
1996 Karussell des Todes, Das (TV film)
Rivalové nad propastí (TV film)
1995 Schwurgericht - Zeuge der Anklage (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1993 Extralarge: Indians (TV film)
Král posledních dnů (TV film)
Prinzenbad
1991 Ende der Unschuld (TV film)
Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Der Tod zu Basel (TV film)
Súkromné životy
Tatort - Howalds Fall (TV film)
1989 A Wopbobaloobop a Lopbamboom (TV film)
1988 Angriff, Der
Pestalozziho hora
1987 Flohr und die Traumfrau (TV film)
Lorca, smrt básníka (TV film)
1984 Das Leise Gift (TV film)
Die Rückkehr der Zeitmaschine (TV film)
Kerbels Flucht (TV film)
Princip Noemovy archy
Story, Die
Tatort - Geburtstagsgrüße (TV film)
1983 Melzer (TV film)
Wagnis des Arnold Janssen, Das
1982 Dr. Margarete Johnsohn (TV film)
Frankies Braut (TV film)
Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1980 Kalte Heimat (TV film)
1979 Wunderbaren Jahre, Die

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1990 Ritorno di Ribot, Il (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hafturlaub (S03E04)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace