foto

Kathleen O'Malley

  • nar. 31.3.1924 (94 let)
    Worcester, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Černá ovce
1982 Ten, co nosí smůlu
1981 Isabel's Choice (TV film)
1979 Marciano (TV film)
1978 The Toolbox Murders
1977 Telefon
The Hunted Lady (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Střelec
1973 Charley Varrick
1972 Women in Chains (TV film)
1971 Drsný Harry
Minnie a Moskowitz
1970 Letiště
1968 Cooganův styl
Madigan
1967 Rosie!
1964 The Killers
1958 Lineup
1955 Pan Roberts
1954 Brigadoon
Naked Alibi
Nádherná posedlost
1953 Confidentially Connie
Count the Hours
Divoch
1952 Affair in Trinidad
Eight Iron Men
Odstřelovač
Pat a Mike
Skirts Ahoy!
The Merry Widow
1951 Two Tickets to Broadway
Westward the Women
1950 Emergency Wedding
Hugs and Mugs
Innocently Guilty
Shadow on the Wall
Wagon Master
Watch the Birdie
1949 French Fried Frolic
1948 A-Hunting They Did Go
Blondie's Secret
Crabbin' in the Cabin
Klub u cesty
The Mating of Millie
Words and Music
1947 Down to Earth
Lost Honeymoon
Millie's Daughter
The Guilt of Janet Ames
1946 Gallant Journey
Night in Paradise
1945 Dáma ve vlaku
Salome, Where She Danced
Sudan
This Love of Ours
1944 Dívka z titulní strany
1943 Old Acquaintance
1926 My Old Dutch

TV seriály

1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Isis (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Self-Improvement of Salvadore Ross (S05E16)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Margie (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace