foto

Claude Jarman Jr.

  • nar. 27.9.1934 (84 let)
    Nashville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Ukradený vlak
1953 Fair Wind to Java
1952 Hangman's Knot
1951 Inside Straight
1950 Rio Grande
The Outriders
1949 Intruder in the Dust
Roughshod
The Sun Comes Up
1947 High Barbaree
1946 The Yearling

TV seriály

1978 Centennial (TV seriál)
1960 The Best of the Post (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

1994 Story of Lassie, The (TV film)
1974 To je ale zábava! - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace