foto

Peter Welz

  • nar. 6.11.1963 (54 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Fiesta der Leidenschaft (TV film)
2002 Der Fluch des schwarzen Schwans
2001 Starkes Team - Kleine Fische, große Fische, Ein (TV film)
2000 Straßen von Berlin - Abraxox, Die (TV film)
1997 Viel Spaß mit meiner Frau (TV film)
1994 Babysitter (TV film)
Burning Life
1993 Kleine und der alte Mann, Der

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Banale Tage
1983 Kehraus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace