foto

Klaus Rott

  • nar. 9.10.1941 (79 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Strawberry Moments
2018 Murer - Anatomie procesu
2014 Tatort - Abgründe (TV film)
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
1982 Gehversuche
1970 Hans im Glück (TV film)

TV seriály

2018 CopStories (TV seriál)
Arsch bleibt Arsch (S04E02)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Na hraně zákona (E10)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Biber (E05)
další epizody (4)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Freunde fürs Leben (E08)
Bauxi (E05)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Vertrauenssache (E11)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S05E15)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Testamentmaschine (E08)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Atentát na Rexe (S09E01)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Schweinemörder (S02E05)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Alles anders (E24)
Keine Ruh' hat man (E23)
In der Mitte des Lebens (E22)
další epizody (6)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
Der Unfall (E15)
Der Enkel (E14)
další epizody (4)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
Stille Nacht (E11)
Haus-Abbruch (E10)
další epizody (6)
1976 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
další epizody (4)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Der Urlaub (E02)
Salz der Erde (E01)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky