foto

Cansel Elçin

  • nar. 20.9.1971 (49 let)
    Tire, İzmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 There Where Atilla Passes...
2015 Bizim Hikaye
Darbe
Evlenmeden Olmaz!
2014 Asla Vazgeçme
2011 Aşk Tesadüfleri Sever
2010 Ada: Zombilerin dügünü
2009 Kampüste çiplak ayaklar
Suluboya
2008 120
2006 Küçük Kıyamet
L'équilibre de la terreur
2005 Tu vas rire, mais je te quitte
2002 A+ Pollux
2001 Art (délicat) de la séduction, L'
2000 Le Coeur à l'ouvrage
Route de nuit (TV film)
1999 Harém

TV seriály

2021 Senkron (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Sol Yanım (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
2020 Sol Yanım (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Ağlama Anne (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2017 Dayan Yüreğim (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Eve Dönüş (TV seriál)
2012 Kötü Yol (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2011 Yalancı Bahar (TV seriál)
Gönülçelen (TV seriál)
Episode 40 (S02E40)
Episode 39 (S02E39)
Episode 38 (S02E38)
další epizody (23)
2010 Gönülçelen (TV seriál)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (33)
2008 Cennetin Çocukları (TV seriál)
Hatirla sevgili (TV seriál)
Episode 38 (S02E38)
Episode 37 (S02E37)
Episode 36 (S02E36)
další epizody (22)
2007 Hatirla sevgili (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (39)
2006 Hatirla sevgili (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Kırık Kanatlar (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky