foto

Darina Poldaufová

  • nar. 17.5.1940 (79 let)
    Levoča, okr. Spišká Nová Ves, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Pozvánka do pekla (TV film)
1988 Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
1983 Retro (divadelní záznam)
1982 Muž a žena (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
1973 Obyčajný príbeh (TV film)
1972 Kamenný vladár (TV film)
Meštiaci (divadelní záznam)
1970 Miniatúrny portrét (TV film)
1967 Hrdina (TV film)
1966 Cintorín hrdze (TV film)
1958 Šťastie príde v nedeľu

TV seriály

2000 Ako divé husi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky