foto

Maren Gilzer

  • nar. 4.2.1960 (59 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Loď snů: Singapur (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2005 Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)

TV seriály

2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Vom Blitz getroffen (S13E05)
Wunder (S13E04)
Der richtige Zeitpunkt (S13E02)
další epizody (4)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Altlasten (S12E39)
další epizody (30)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gier (S08E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (31)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (31)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (30)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (30)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (31)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (32)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (36)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Der letzte Kampf (S04E34)
Ganz in Weiß (S04E33)
další epizody (34)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
Julias Traum (S03E14)
další epizody (31)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (31)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gewichtige Probleme (S01E06)
Sorgenkinder (S01E02)
In Leipzig (S01E01)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 2018 - Das Quiz (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky