foto

Henry Wadsworth Longfellow

  • nar. 27.2.1807
    Portland, Maine, USA
  • zem. 24.3.1882 (75 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Song of Hiawatha - povídka
1988 Dýmka míru - povídka
Indiánská legenda (TV film) - povídka
1983 Legend of Hiawatha, The (TV film) - povídka
1952 Hiawatha - povídka
1948 The Wreck of the Hesperus - povídka
1942 Here We Go Again - povídka
Village Smithy, The - povídka
1936 The White Angel - povídka
1929 Evangeline - povídka
1927 The Wreck of the Hesperus - povídka
1922 The Village Blacksmith - povídka
The Village Blacksmith - povídka
1919 Evangeline - povídka
1914 The Midnight Ride of Paul Revere - povídka
1913 The Village Blacksmith - povídka
1911 Evangeline - povídka
1909 Hiawatha - povídka
1908 Evangeline - povídka

TV seriály

1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál) - povídka
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1924 Southern Love - divadelní hra
1923 The Courtship of Myles Standish - divadelní hra
1910 The Courtship of Miles Standish - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace