foto

Florian Jahr

  • nar. 23.6.1983 (35 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nord Nord Mord - Clüver und der leise Tod (TV film)
2011 205 - Zimmer der Angst
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
2007 Die Überflüssigen (TV film)
2005 Modrooká Polly
Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
2003 Mein erster Freund, Mutter und ich (TV film)
Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)

TV seriály

2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Extrém (S08E11)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Stadt, Land, Mord (S03E02)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace