foto

Jörg Pintsch

  • nar. 27.1.1965 (54 let)
    Garmisch-Partenkirchen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Auf Bewährung (TV film)
Allmen und das Geheimnis der Dahlien (TV film)
Wilsberg - Ins Gesicht geschrieben (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
2012 Vášeň
2011 Artisten
1994 Drei Tage im April (TV film)

TV seriály

2017 You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Vzpoura (S20E03)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky