foto

Howard van Dodemont

  • nar. 18.8.1961 (58 let)
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spelletjesavond
2015 Kristen
2010 Sniff a strašidelný hrad
2004 Simon
1999 Němý svědek

TV seriály

2013 Malaika (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
Schiet mij maar lek (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky