foto

Wim Serlie

  • nar. 28.10.1946 (73 let)
    Velsen, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Omlouvám se!
2011 Sammie is zoek
Sonny Boy
2010 Sniff a strašidelný hrad
2009 Lover of Loser
2008 Radeloos
Sniff a létající fantóm
Sniff válečný hrdina
2007 Timboektoe
2006 Afblijven
2005 Allerzielen
Kameleon 2
2004 Amazonky
1999 Drobek
1997 Arends (TV film)
1996 The Little Riders (TV film)
1981 Vrijdag

TV seriály

2017 Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Frites speciaal (S03E08)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
Het wassende water (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky