foto

Karel Sabina

  • nar. 29.12.1813
    Praha, Rakouské císařství
  • zem. 9.11.1877 (63 let)
    Praha, Rakousko-Uhersko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Verkaufte Braut, Die (TV film) - divadelní hra
1981 Prodaná nevěsta (TV film) - divadelní hra
1975 Prodaná nevěsta - divadelní hra
1966 Die verkaufte Braut (TV film) - divadelní hra
1962 Prodaná nevěsta (TV film) - divadelní hra
1960 Verkaufte Braut, Die (TV film) - divadelní hra
1955 Bartered Bride, The (TV film) - divadelní hra
1933 Prodaná nevěsta - divadelní hra
1932 Prodaná nevěsta - divadelní hra
1922 Prodaná nevěsta - divadelní hra
1913 Prodaná nevěsta - divadelní hra

Divadelní záznam

2018 Bedřich Smetana: Libuše (divadelní záznam)
2015 Prodaná nevěsta (divadelní záznam) - divadelní hra
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1987 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1978 Bartered Bride, The (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky