foto

Roger Aaron Brown

  • nar. 12.6.1949 (70 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šílená matka
2013 Holy Ghost People
2012 Hledám přítele pro konec světa
2011 Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra - vyp.
2010 Liga mimořádných tanečníků: Povstání začíná - vyp.
2009 Princezna a žabák
2000 Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Glance Away, A
1998 When It Clicks
1997 DNA - Stvoření netvora
1995 Kamarád vítr (TV film)
Machři
Smrtící mise
1994 Cries from the Heart (TV film)
1992 Msta (TV film)
1991 Křik
Čínský měsíc
1990 Drsná čtvrť
Maniac Cop 2
RoboCop 2
Seznamte se s Applegatovými
1988 Action Jackson
Lebkouni
Měsíc nad Paradorem
1987 Na prahu temnot
1986 Kobra
1985 Streets of Justice (TV film)
1984 Sins of the Past (TV film)
Vzal jsem si modelku (TV film)
1982 Don't Cry, It's Only Thunder
1981 Thornwell (TV film)
1980 Prezident a jeho rodina
1979 Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
Star Trek: Film
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
1975 Foster and Laurie (TV film)
1974 Bad Ronald (TV film)
1973 The Crazies
1950 Inmaculada

TV seriály

2013 Jak prosté (TV seriál)
A Landmark Story (S01E21)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Meet Matthew Pearson (S01E06)
2010 The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers (TV seriál) - vyp.
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Odvrácená strana Měsíce (S05E16)
2009 Dr. House (TV seriál)
Tyran (S06E03)
2008 Médium (TV seriál)
Aftertaste (S04E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Rukojmí (S04E21)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Bring It On, Earl (S01E02)
Pilot (S01E01)
Na doživotí (TV seriál)
Vykopej jámu (S01E10)
Dvojí život (S01E08)
Na vlastní oči (S01E04)
další epizody (5)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jdi za světlem (S01E14)
Pohotovost (TV seriál)
Tělo a duše (S12E13)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Šedesátka (S01E13)
1998 The Hughleys (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Správná pětka (TV seriál)
Sickness, Health/Richer, Poorer (S04E08)
1996 Promised Land (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Dezertér (S01E03)
1994 On Our Own (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
The Green Bay Chopper (S01E02)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Černý nosorožec (S05E08)
Naprogramování (S04E16)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
McNaughton's Daughter (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
246 a 200 (S02E23)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky