foto

Roger Aaron Brown

  • nar. 12.6.1949 (68 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šílená matka
2013 Holy Ghost People
2012 Hledám přítele pro konec světa
2011 Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra - vyp.
2010 Liga mimořádných tanečníků: Povstání začíná - vyp.
2009 Princezna a žabák
2000 Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Glance Away, A
1998 When It Clicks
1997 DNA - Stvoření netvora
1995 Kamarád vítr (TV film)
Machři
Smrtící mise
1994 Cries from the Heart (TV film)
Čínský měsíc
1992 Msta (TV film)
1991 Křik
1990 Drsná čtvrť
Maniac Cop 2
RoboCop 2
Seznamte se s Applegatovými
1988 Action Jackson
Lebkouni
Moon Over Parador
1987 Na prahu temnot
1986 Cobra
1985 Streets of Justice (TV film)
1984 Sins of the Past (TV film)
Vzal jsem si modelku (TV film)
1982 Don't Cry, It's Only Thunder
1981 Thornwell (TV film)
1980 Prezident a jeho rodina
1979 Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
Star Trek: Film
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
1975 Foster and Laurie (TV film)
1974 Bad Ronald (TV film)
1973 The Crazies
1950 Inmaculada

TV seriály

2013 Jak prosté (TV seriál)
A Landmark Story (S01E21)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2010 The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers (TV seriál) - vyp.
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Dark Side of the Moon (S05E16)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vykopej jámu (S01E10)
Dvojí život (S01E08)
Na vlastní oči (S01E04)
další epizody (5)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jdi za světlem (S01E14)
2005 Medium (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1955 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace