foto

Ji-ho Oh

  • nar. 14.4.1976 (44 let)
    Mokpcho, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Akmong
Peulijeuneo
Taebaekkwon
2019 Susanghan ius
2017 Jiltueui yeoksa
Keopimeiteu
2016 Daegyeol
2015 Ahillaendeusiganeui seom
Yeonaeui mat
2014 Haiheel
2012 Baramgwa hamjje sarajida
2011 7 gwanggu
2006 Jopok manura 3
2004 30 Fen zhong lian ai
2003 Eunjangdo
2001 Ai reobeu yoo
2000 Mi in

TV seriály

2019 Du beoneun eobsda (TV seriál)
Hotel delluna (TV seriál)
Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2016 Mai liteul beibi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
O mai Geumbi (TV seriál)
2015 Cheoyong 2 (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2014 Gwishinboneun hyungsa cheoyong (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
2012 Jesambyeongwon (TV seriál)
2011 Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Domangja peullaen B (TV seriál)
2009 Naejoui yeowang (TV seriál)
2008 Singkeul papaneun yeolaejung (TV seriál)
2007 Kaljapui osujeong (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
2005 Kaeulsonagi, Gaeul Sonagi (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2004 Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
2003 Hyeongsa (TV seriál)
2002 Gobaek (TV seriál)
2001 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 진짜사나이 300 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky