foto

Gerhard Respondek

  • nar. 11.2.1927
    Berlín, Německá říše
  • zem. 2.7.2001 (74 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Mädchen Malle, Das (TV film)
1973 Attentäter (TV film)
Der Mann (TV film)
1972 Das Hochzeitskleid war tintenblau (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1971 Der Unfallzeuge (TV film)
Smrt v zatáčce (TV film)
1970 Vrah je na stadiónu ve Wembley (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
König Karl (TV film)
1965 Heinitzer, Die (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Verflixte Bande (TV film)
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
1962 Die neue Losung (TV film)
1961 Kenners Dreh (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Der Kristallspiegel (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
1961 Kenners Dreh (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky