foto

Ali Reza

  • nar. 1969
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 3rd Street Blackout
2013 Bert and Arnie's Guide to Friendship
2012 Bourneův odkaz
2011 Arthur
2010 Na hraně temnoty
2008 A Bad Situationist
2007 Starting Out in the Evening
Špioni a biják
2006 Stephanie Daley
2005 David & Layla
Stánkař
2002 On_Line

TV seriály

2014 Madam Secretary (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
You Would Bang Her? (S02E01)
Workaholics (TV seriál)
We Be Clownin' (S04E07)
Three and a Half Men (S04E05)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Terrible People (S01E09)
Hostages (TV seriál)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Halloween/Ellie (S02E10)
2009 Delocated (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Charisma (S06E07)
2002 Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ukradené miliony (S01E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Human Giant (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace