foto

Roger Desmare

  • nar. 27.8.1920
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 17.2.2011 (90 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Partička
1980 Au feu le préfet (TV film)
1978 Robert Macaire (TV film)
1977 Apprenti salaud, L'
Bonheur, impair et passe (TV film)
1976 François le Champi (TV film)
1975 L'ortie (TV film)
1974 Beau-François (TV film)
1973 Coeur à cuir (TV film)
La femme en bleu
1972 Irma la Douce (TV film)
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
Poslední adresa
1968 Der Turm der verbotenen Liebe
Sarn (TV film)
1964 Les hommes (TV film)
1958 Taxi, maringotka a korida
Une balle dans le canon
1950 Adémai au poteau-frontière
La rue sans loi

TV seriály

1984 Âge vermeil, L' (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Les mystères de New York (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1970 Mauregard (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
Jacquou le croquant (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
Thibaud (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Les habits noirs (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Dokumentární

1960 Tréteaux, racontez-nous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace