foto

Bernard Dumaine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mon père avait raison (TV film)
1999 Le Plus beau pays du monde
1992 Betty
1991 Ritals, Les (TV film)
1988 Corps z'a corps
1987 Spolek darebáků
1986 La femme secrète
Maine-Océan
1985 Stradivarius (TV film)
Telefon zvoní vždycky dvakrát
Vincente (TV film)
1983 L'été ardent
Seber si svých pět švestek
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Bídníci (TV film)
Démobilisation générale, La (TV film)
Joies de la famille Pinelli, Les (TV film)
Kloboučníkovy přeludy
1981 Amour trop fort, L'
Comment draguer toutes les filles...
Rembrandt de Verrières, Le (TV film)
1980 Dáma v nesnázích (TV film)
Le cheval d'orgueil
1979 Budeme hubnout společně
Přinutím vás žít
Takové krásné městečko
1978 Bažanti a cizinecká legie
Franc-tireur, Le (TV film)
Freddy
Général... nous voilà!
Thomas Guérin... retraité (TV film)
1977 C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
Soudce zvaný šerif
1975 Akce Lady Marlène
Pan Dupont
1974 Bons baisers... à lundi
Comme un pot de fraises!
Impossible... pas français
Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
Les naufragés de l'île de la Tortue
1973 Le maître de pension (TV film)
1972 Elle cause plus, elle flingue
1971 Bottes de sept lieues, Les (TV film)
1966 Grand restaurant pana Septima
1962 Empire de la nuit, L'
Nápadník
1960 Bouche cousue
Corde raide, La
Espionne sera à Nouméa, L'
1958 En légitime défense
Les gaîtés de l'escadrille
1957 Du sang sous le chapiteau
Nous autres à Champignol
À la Jamaïque
1956 Joyeuse prison, La
1955 Hrdinové jsou unavení
1954 Le guérisseur
Le mort en fuite
1953 Le Portrait de son père

TV seriály

1999 Žena zákona (TV seriál)
Coupable idéal (S04E04)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Désiré Lafarge (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1974 Charivari de Janjoie, Le (TV seriál)
Gil Blas de Santillane (TV seriál)
Malaventure (TV seriál)
1973 Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
Porteuse de pain, La (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Médard et Barnabé (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace