foto

Caroline Berg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Matador, Le (TV film)
1995 Señales de fuego
1994 Dark Desires: Eva (TV film)
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
Polibek tygra
Ženská záležitost
1987 Tombeur, Le (TV film)
1985 Dva životy Matii Pascala
1984 Art von Zorn, Eine (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1983 Mort d'un piéton (TV film)
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Bude to bolet
Josepha
Paradis pour tous
1981 Fifty fifty
Filles de Grenoble, Les
Markýz del Grillo
Tais-toi quand tu parles!
1980 Cherchez l'erreur
1979 New Generation
1951 Wiener Walzer

TV seriály

2002 Škola života (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 C'est cool! (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1993 Úžasná rodina (TV seriál)
Dure, dure la rentrée (S02E03)
1992 Années F.M., Les (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Orages d'été (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1983 Secret diplomatique (TV seriál)
1982 Conrad Killian, le fou du désert (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky