foto

Steve Franks

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Psych: The Movie (TV film)
1999 Velký táta

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Badass Cop (E07)
Captain Cole's Playlist (E03)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
The Break-Up (S08E10)
Lock, Stock, Some Smoking Barrels and Burton Guster's Goblet of Fire (S08E01)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
Santabarbaratown 2 (S07E01)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Indiana Shawn and the Temple of the Kinda Crappy, Rusty Old Dagger (S06E10)
2011 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn zachraňuje Dartha Vadera (S06E01)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Vydání II: Aktuální vydání (S05E10)
Romeo a Juliet a Juliet (S05E01)
Zmatek od začátku do konce (S04E15)
další epizody (5)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Vraždy po indicku (S04E06)
Místo určení: Britská Kolumbie (S04E01)
Úterý sedmnáctého (S03E15)
další epizody (4)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Duchové (S03E01)
Soumrak mrtvých (S02E16)
Vražedná móda (S02E15)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Dinosauří případ (S02E02)
Americké duo (S02E01)
Duch šílené Sherry (S01E15)
další epizody (4)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
Devět životů (S01E05)
Žena hledá mrtvého manžela, kuřáci ano, zvířata ne (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Agentura Jasno (TV seriál)
The Break-Up (S08E10)
A Nightmare on State Street (S08E09)
A Touch of Sweevil (S08E08)
další epizody (10)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
No Trout About It (S07E14)
Nip and Suck It (S07E13)
další epizody (15)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Santabarbaratown (S06E16)
True Grits (S06E15)
Autopsy Turvy (S06E14)
další epizody (7)
2011 Agentura Jasno (TV seriál)
Neil Simon's Lover's Retreat (S06E09)
The Tao of Gus (S06E08)
In for a Penny... (S06E07)
další epizody (9)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Yang 3 v 2D (S05E16)
Mrtvý medvěd přichází (S05E15)
Polarizující expres (S05E14)
další epizody (23)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Výstřel do tmy (S04E09)
Vlkodlak (S04E08)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
další epizody (16)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
Když jde Gus do banky (S03E08)
Bruslařské závody (S03E07)
další epizody (15)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Lovci odměn (S02E09)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
další epizody (17)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
Kdo z nich to je? (S01E07)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Hrůza na vlastní oči (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace