foto

Sang-min Park

  • nar. 9.10.1970 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Yugamseureoun dosi
2003 Tyoobeu
2002 Hwiparam gongju
1998 Namja iyagi
1997 Sekai dakteo
1996 Gangpae sueob
Naege ola
1995 Dodokgwa siin
Namjanun goerowe
1993 Bisangguga eobtda
1992 Ihonhaji anheun yeoja
Janggunui adeul III
1991 Janggunui adeul II
1990 Janggunui adeul

TV seriály

2019 Duch zabijáka (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
Saranghaetnabwa (TV seriál)
2011 Namjareul mideotnye (TV seriál)
2008 Urideului haepi ending (TV seriál)
2007 Nae gyeote isseo (TV seriál)
2006 Naesarang motnanyi (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
1999 Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
Hyeongjeui gang (TV seriál)
1995 Jeomeunyiui yangji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky