foto

Fons Merkies

  • nar. 7.6.1966 (53 let)
    Zaandam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 De Grote Slijmfilm
2019 Wat is dan liefde
2018 Mannen van Mars
Sam samcat
2017 Bella Donna's
Storm a tajné psaní
Weg van jou
2016 Fataal
Komuna
Pan učitel Žabák
The Afghan
Tonio
2015 Code M
Mannenharten 2
2014 Deadly Virtues
Letní lásky
Loenatik, te gek!
Toen was geluk heel gewoon
Zrání
2013 Chez Nous
Houslový klíč
Je to dlouhý příběh
Mannenharten
Večeře
Voorbij
2012 Alleen maar nette mensen
Alles is familie
Bram neposeda
Steekspel
2011 De eerste snee
Pizza Maffia
2010 Amphibious
De overloper (TV film)
Sterke verhalen
2009 Bouře
Spion van Oranje
2008 De fuik (TV film)
2006 Eigenheimers (TV film)
Raak
2005 Eilandgasten
Flirt
Johan
Leef!
Zkušební jízda
2004 Kazatel
Pluk a kamion
Stille nacht
V oranžovém
Verborgen gebreken
2003 Beet
Boy Ecury
Cloaca (TV film)
Het wonder van Maxima (TV film)
Klem in de draaideur
Loverboy (TV film)
2002 Dvojčata
Moonlight
Polonaise (TV film)
2001 AmnesiA
De grot
Familie
Hotel Paraiso
Met grote blijdschap
Ochtendzwemmers (TV film)
2000 Lek
Les diseurs de vérité
1999 De kapsalon (TV film)
Enigma (TV film)
Suzy Q (TV film)
1998 De Poolse bruid
De man met de hond
De trip van Teetje
Het 14e kippetje
1997 Superhvězdy
1996 Always yours, for never
De Orde Der Dingen
De nieuwe moeder
Red Rain
1995 De schaduwlopers
Eenmaal geslagen, nooit meer bewogen

TV seriály

2020 Hoogvliegers (TV seriál)
2019 Ninja Nanny (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Nieuwe tijden (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
2014 Het verborgen eiland (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
Rembrandt en ik (TV seriál)
Zieleman (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
Waltz (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Mevrouw de minister (TV seriál)
TV7 (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Blauw blauw (TV seriál)
De zeven deugden (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)

Dokumentární

2012 Proč chudoba? (TV seriál)
V.I.S.S.E.N
2008 Bridging the Gap
1996 Lap rouge

Herecká filmografie

Filmy

2011 Alfie, malý vlkodlak

TV seriály

1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky