foto

Manuel Berenguer

  • nar. 25.4.1913
    Alicante, Španělsko
  • zem. 20.12.1999 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Black Pearl, The
1976 Alimañas, Las
1975 Jo, papá
Pocit viny
1972 Cera virgen, La
La notte dei diavoli
1971 A Town Called Bastard
Rain for a Dusty Summer
Vraždy v ulici Morgue
1969 Krakatoa, na východ od Jávy
La Residencia
Simón Bolívar
1968 Rouble a deux faces, Le
1967 Bikini Paradise
Les Sentiers de la haine
1966 El sonido de la muerte
Huyendo del halcón
Savage Pampas
1965 Crack in the World
Son of a Gunfighter
1964 Autre femme, L'
Fuego
The Thin Red Line
1963 Benigno, hermano mío
Constance aux enfers
Sol en el espejo, El
1962 A hierro muere
Al otro lado de la ciudad
Isla con tomate, Una
Solteros de verano
1961 Král králů
Mara
Patricia mía
1960 Fiel infantería, La
Un rayo de luz
1959 Molokai, la isla maldita
Totò v Madridu
Zloději
Život Lazarilla z Tormesu
1958 Aquellos tiempos del cuplé
Gli zitelloni
La ragazza di piazza San Pietro
1957 ...Y eligió el infierno
Guerra empieza en Cuba, La
Horas de pánico
Totò, Vittorio a doktorka
1956 Cuerda de presos
Fedra
Pecadora, La
Thunderstorm
Vida es maravillosa, La
1955 Lupa, La
Tormenta
1954 Patrulla, La
¿Crimen imposible?
1953 Cabaret
Condenados
Vítáme vás, pane Marshalle
1952 La estrella de Sierra Morena
Ojos dejan huellas, Los
Plume au vent
1951 Balarrasa
Debla, la virgen gitana
La niña de la venta
María Morena
Černé nebe
1950 Señor Esteve, El
Vértigo
1949 La manigua sin dios
Neutralidad
Un hombre va por el camino
Yo no soy la Mata-Hari
1948 Botón de ancla
El huésped de las tinieblas
Marqués de Salamanca, El
1947 Cuatro mujeres
Dulcinea
La dama del armiño
Las inquietudes de Shanti Andía
Nada
Nao capitana, La
Reina santa
1946 Cuando llegue la noche
Próxima vez que vivamos, La
1945 Viento de siglos
1944 Macarena
1943 Camino del amor, El
Canelita en rama
Cuando pasa el amor
Enemigos
Mosquita en palacio

TV seriály

1966 The Rat Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1959 El Greco en Toledo
Entierro del conde de Orgaz, El
1936 Expedición antifascista a las Baleares

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky