foto

Agnes Lindström Bolmgren

  • nar. 1990

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lyrro
Pan Dort
2015 Tatort - Borowski und der Himmel über Kiel (TV film)
2014 Feeling like Erich
Traum (studentský film)
2012 Sprinter - Haltlos in die Nacht (TV film)
2010 Six Easy Pieces

TV seriály

2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Albert a Hermann Göringovi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace