foto

Simona Ledererová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Správnej dres (TV film)
2014 Piknik (TV film)
2013 Chvilková slabost (TV film)
Co v detektivce nebylo (TV film)
Hexenšus (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 O pokladech (TV film)
Šťastný smolař (TV film)
2009 Herbert v ringu (TV film)
2008 Šejdrem (TV film)
2006 Krásný čas (TV film)
2005 Kočičí princezna (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
Modrý Mauritius (TV film)
Prsten krále řeky (TV film)
Vánoční panenka (TV film)
Zakletá třináctka (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Hodina tance a lásky (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
Nevěsta s velkýma nohama (TV film)
Z rodinného alba (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
Zlatá princezna (TV film)
2000 Dopisy v krajkách (TV film)
1996 Chladné srdce (TV film)
1995 Cesta na sluneční ostrov (TV film)

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
Lež má rozbité auto (S01E02)
1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)

TV pořady

2017 Trilobit 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace