foto

Elen Horská

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Hořký sníh (TV film)
Rytmus v patách (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Všichni do jednoho
2006 Poslední kouzlo (TV film)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 Tři dámy s pistolí (TV film)
2003 Talár a ptačí zob (TV film)
2002 Hrobové se otvírají - noc (TV film)
Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2001 Politik a herečka (TV film)
2000 Řád saténových mašlí (TV film)
1999 Zimní víla (TV film)

TV seriály

2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Drámo (S01E05)
2001 Černí andělé (TV seriál)

TV pořady

2016 Kde domov můj? (TV pořad)
2010 Mamba show (TV pořad)
2009 Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
1997 Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové (TV pořad)
1993 O poklad Anežky České (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky