foto

Wayne Bastrup

  • nar. 20.1.1976 (44 let)
    Port Townsend, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Radio America
Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 Terminator Genisys
2014 Love & Mercy
2011 Cowboys & Indians
Minds, Adolescents
2010 Eyes in the Dark
Q for Death
2009 Táta šampión
2008 Thr33
Trust Issues
2006 June and July

TV seriály

2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Con Air (S01E03)
Truth Be Told (TV seriál)
Monster (E01)
2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Glitch Perfect (S04E02)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Actually (S09E16)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Say Hello to My Little Friend (E11)
2011 Whitney (TV seriál)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Three Days of the Hunter Job (S02E05)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky