foto

Wayne Bastrup

  • nar. 20.1.1976 (42 let)
    Port Townsend, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Radio America
Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 Terminator Genisys
2014 Love & Mercy
2011 Cowboys & Indians
Minds, Adolescents
2010 Eyes in the Dark
Q for Death
2009 Táta šampión
2008 Thr33
Trust Issues
2006 June and July

TV seriály

2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Actually (S09E16)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2011 Whitney (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace