foto

Anna Tebbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Danowski - Blutapfel (TV film)
Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
2015 Tiefe Wunden (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)

TV seriály

2019 Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
2016 Cape Town (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky