foto

David Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Následníci 3 (TV film)
2018 Podivný pátek (TV film)
2017 Následníci 2 (TV film)
2015 Film mých snů 2 (TV film)
2013 Film mých snů (TV film)
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
Na hraně (TV film)
2010 Rande s hvězdou (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
Pervaja ljubov
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
2008 Gepardí kočky 3: Jeden svět (TV film)
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
Navidad, S.A.
The American Mall (TV film)
2007 A Grandpa for Christmas (TV film)
Muzikál ze střední 2 (TV film)
Snowglobe (TV film)
2006 Gepardí kočky 2 (TV film)
Muzikál ze střední (TV film)
Vánoce v ohrožení
2005 Hra na svádění (TV film)
Novou cestou (TV film)
2004 Fortunate Son
Jimmy Glick v Lalawoodu
Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film)
Pop Rocks (TV film)
Sníh (TV film)
2003 Knee High P.I. (TV film)
2002 Sexy párty
Without Warning (TV film)
Zamilovaná do vraha
2001 Láska plná omylů
Prci, prci, prcičky 2
2000 Net Worth
1999 Prci, prci, prcičky
Společník
1998 Lež má krátké nohy
1997 Dog's Best Friend (TV film)
Maximum Revenge
Oceloví žraloci
1996 Encino Woman (TV film)
Pohyblivý terč
Poslední boj
Sexual Roulette
Sám v lese
1995 The Great Mom Swap (TV film)
1994 Vyspi se se mnou
Všechno je dovoleno!
Zásah
1993 Moskyti

TV seriály

2012 Společná terapie (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Komplic (E12)
Láska až za hrob (E11)
další epizody (13)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Termination for Cause (S02E05)
další epizody (7)
2007 Cane (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
další epizody (11)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (11)
2003 Miss Match (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
1999 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Co je ve jménu (S10E10)
Rodokmen (S10E09)
Ležící dýmka (S10E07)
další epizody (14)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Maratonec (S09E10)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
Přiznání (S09E06)
další epizody (15)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Komická výpomoc (S08E13)
Dítě noci (S08E10)
další epizody (10)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2015 Descendants: Set It Off! (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Život hvězdy

Fanoušci tvůrce