foto

Aaron Ginsburg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
2011 InSight
2003 Ninja Pays Half My Rent, A

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Replacement (S02E03)
Preventable (S01E20)
Anima Sola (S01E12)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Anthropocene (S01E06)
The 100 (TV seriál)
Sleeping Giants (S05E03)
2017 The 100 (TV seriál)
The Chosen (S04E12)
Die All, Die Merrily (S04E10)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
2014 Inteligence (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Rubicon (S02E12)
Reapercussions (S02E03)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Eye of the Storm (E07)
Swing and a Miss (E04)
2010 Polda a polda (TV seriál)
2002 Skateboard Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2008 Food Fight

TV pořady

2009 Ninja faktor po americku (TV pořad)
2008 Banzuke - žebříček neporazitelných (TV pořad)
2004 Nechceš jít dál? (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
Sleeping Giants (S05E03)
Red Queen (S05E02)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (16)

Herecká filmografie