foto

Wade McIntyre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
2011 InSight
2003 Ninja Pays Half My Rent, A

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
Sleeping Giants (S05E03)
2017 The 100 (TV seriál)
The Chosen (S04E12)
Die All, Die Merrily (S04E10)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
2014 Inteligence (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Rubicon (S02E12)
Reapercussions (S02E03)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Eye of the Storm (E07)
Swing and a Miss (E04)
2010 Polda a polda (TV seriál)
2002 Skateboard Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2008 Food Fight

TV pořady

2009 Ninja faktor po americku (TV pořad)
2008 Banzuke - žebříček neporazitelných (TV pořad)
2004 Nechceš jít dál? (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky