foto

Lina Rabea Mohr

  • nar. 5.11.1985 (33 let)
    Berlín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die ProSieben Märchenstunde: Kalif Storch (TV film)
2010 Unkraut im Paradies
2005 Hvězda proti své vůli (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
Nachtschwimmen (studentský film)
2001 Vražedkyně (TV film)

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wenn eine Tür zufällt (S12E35)
Freundschaftsdienste (S12E34)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf dem Sprung (S07E16)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky