foto

Lin Tucci

  • nar. 8.2.1960 (59 let)
    Winthrop, Massachusetts, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

  • 1995 -Showgirls (Nejhorší herečka ve vedlejší roli)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alto
2009 How to Seduce Difficult Women
2007 Zákony Brooklynu
2001 Nuncrackers
1995 Showgirls

TV seriály

2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Storm-y Weather (S05E13)
Tattoo You (S05E12)
Breaking the Fiberboard Ceiling (S05E11)
další epizody (11)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
People Persons (S04E11)
Turn Table Turn (S04E09)
další epizody (9)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
It Was the Change (S02E12)
40 OZ of Furlough (S02E09)
Appropriately Sized Pots (S02E08)
další epizody (7)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Bora Bora Bora (S01E10)
The Chickening (S01E05)
další epizody (6)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Agony (S09E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace