foto

Stephen Hibbert

  • nar. 19.9.1960 (60 let)
    Fleetwood, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2003 Kocour
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
1994 Pulp Fiction: Historky z podsvětí

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Noc plná možností (E05)
2006 Jericho (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Twenty Good Years (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 It's Pat: The Movie

TV seriály

1999 Random Play (TV seriál)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Honesty Night (S05E21)
1997 Boy Meets World (TV seriál)
The Witches of Pennbrook (S05E05)
Security Guy (S04E20)
Quiz Show (S04E19)
další epizody (4)
1996 Boy Meets World (TV seriál)
Singled Out (S04E07)
1993 Animáci (TV seriál)
1992 The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)

Host

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky