foto

Dava Savel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Ne/přátelé (TV film)

TV seriály

2020 The Bug Diaries (TV seriál)
Worm, Play Ball! (S02E06)
2019 The Bug Diaries (TV seriál)
Worm's New Digs (S01E04)
2018 U Raven doma (TV seriál)
Oh Father, Where Art Thou? (S02E08)
The Falcon and The Raven: Part 2 (S02E02)
The Falcon and The Raven: Part 1 (S02E01)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2006 The Book of Daniel (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
The Box (S04E11)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Charma Loves Greb (S04E08)
Sleepless in San Francisco (S04E06)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Tajnosti a svody (S01E17)
1998 Will a Grace (TV seriál)
Realita (S01E08)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1995 Bringing Up Jack (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Valentine's Day (S01E16)
With This Ring (S01E12)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Second Time Around (S01E05)
Dinosaurové (TV seriál)
Charleen a její úžasné lidské bytosti (S03E21)
Útěk z pánve (S03E14)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Slave to Fashion (S02E22)
Poslední Ethylino pokušení (S02E18)
Jurské klipy (S02E16)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Balada o Charleen (S02E04)
Zlaté dítě (S02E01)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 One of the Boys (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky