foto

Michael A. Levine

  • nar. 20.2.1964 (55 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Can Hitler Happen Here?
The Summerland Project
2015 Love Meet Hope
2014 Fugly!
2013 Mé potrhlé já
Změna k lepšímu (TV film)
2012 No One Will Know
2011 Úkryt (TV film)
2008 Columbus Day
Misconceptions
2007 Adrift in Manhattan
2001 Trigger Happy

TV seriály

2018 Siréna (TV seriál)
Aftermath (S01E10)
Street Fight (S01E09)
Being Human (S01E08)
další epizody (10)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Skoro jako v ráji (S07E21)
Volná láska (S07E20)
další epizody (12)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
Debatní kroužek (S07E09)
Čínská čtvrť (S07E08)
další epizody (22)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
Jiná kampaň (S06E10)
Děvče z magazínu (S06E09)
další epizody (18)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S05E11)
Spravedlnost (S05E10)
Obecná odpovědnost (S05E08)
další epizody (23)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
Navěky modrá (S04E10)
Osamělá srdce (S04E09)
další epizody (24)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
Perfektní den (S03E09)
Čest (S03E08)
další epizody (23)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
Lovec myšlenek (S02E09)
Rudá záře (S02E08)
další epizody (23)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Pocity viny (S01E09)
Babočkové odlétají (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2018 3100, Run and Become
2017 Served Like a Girl
2015 Recyklovaný orchestr
2003 John Garfield Story, The (TV film)
2002 Jack Pierce: The Man Behind the Monsters
1999 The Lady with the Torch
1995 The Universal Story (TV film)

TV pořady

2004 Green Screen Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

TV seriály

2006 Odložené případy (TV seriál)
Vítejte (S03E18)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace