foto

Edith Wharton

  • nar. 24.1.1862
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.8.1937 (75 let)
    Saint-Brice-sous-Forêt, Val-d'Oise, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 The House of Mirth - kniha
1999 Útes - kniha
1993 Ethan Frome - kniha
Věk nevinnosti - kniha
1990 The Children - kniha
1981 The House of Mirth (TV film) - kniha
1939 Stará panna - kniha
1934 Strange Wives - kniha
The Age of Innocence - kniha
1929 The Marriage Playground - kniha
1924 The Age of Innocence - kniha
1923 The Glimpses of the Moon - kniha
1918 The House of Mirth - kniha

TV seriály

1995 The Buccaneers (TV seriál) - kniha
1983 Shades of Darkness (TV seriál) - kniha
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - kniha
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - kniha
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál) - kniha
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál) - kniha
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - kniha
1946 Lights Out (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace