foto

James Fenimore Cooper

  • nar. 15.9.1781
    Burlington, New Jersey, USA
  • zem. 14.9.1851 (69 let)
    Cooperstown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 Stopař (TV film) - kniha
1992 Poslední Mohykán - kniha
1990 Zvěroboj - kniha
1987 Poslední mohykán (TV film) - kniha
Sledopyt - kniha
1978 Deerslayer, The (TV film) - kniha
1977 Last of the Mohicans (TV film) - kniha
1975 Last of the Mohicans, The (TV film) - kniha
1967 Náčelník Velký had - kniha
1965 Poslední mohykán - kniha
1964 Poslední Mohykán - kniha
1957 Kožená punčocha - kniha
1952 The Pathfinder - kniha
1950 The Iroquois Trail - kniha
1947 Last of the Redmen - povídka
The Prairie - povídka
1943 The Deerslayer - kniha
1941 Pioneers, The - povídka
1936 Poslední svého rodu - kniha
1932 The Last of the Mohicans - kniha
1924 Leatherstocking - kniha
1920 Lederstrumpf, 1. Teil: Der Wildtöter und Chingachgook - kniha
Lederstrumpf, 2. Teil: Der letzte der Mohikaner - kniha
The Last of the Mohicans - kniha
1914 The Spy - kniha
1913 Deerslayer, The - kniha
1912 A Tale of the Wilderness - kniha
1910 A Mohawk's Way - kniha
1909 Leather Stocking - kniha

TV seriály

1976 Once Upon a Classic (TV seriál) - kniha
1973 Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál) - kniha
1971 The Last of the Mohicans (TV seriál) - kniha
1969 Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál) - kniha
1957 Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace