foto

Rohn Schmidt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Anatomy of Violence (TV film)
2007 Mlha
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
Strach (TV film)
2001 Padre
2000 Ping!
Toreador zkázy
1999 Sagamore (TV film)
1998 Jungle Book: Mowgli's Story, The
1997 Hvězdné dítě
Požehnaná jistota (TV film)
1996 To je můj syn (TV film)
1995 Pán kouzel
Rychlejší než vítr
1994 Pension hrůzy (TV film)
Švéd
1993 Dva životy jedna smrt (TV film)
Experiment Philadelphia 2
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
Inside Out II
Inside Out III
Inside Out IV
Mad at the Moon
Přímý přenos z cely smrti (TV film)
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
Ghoulies III: Ghoulies Go to College
Inside Out
1990 Brain Dead
Shaking the Tree
1989 Chyť si mě!
Terror Within, The
Time Trackers
1988 Boy From Hell, The
Dead of Night

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Last Minute Resistance (S04E19)
Little Bit of Light (S04E18)
Emotional Proximity (S04E16)
další epizody (9)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
A War Zone (S04E05)
All Cylinders Firing (S04E03)
The Silos (S04E01)
další epizody (6)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
Actual Physical Violence (S03E03)
další epizody (18)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (20)
Matador (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Vítejte v katakombách (S03E16)
Život plný utrpení (S03E15)
Kořist (S03E14)
další epizody (8)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vzduch, část třetí (S01E03)
Vzduch, část druhá (S01E02)
Vzduch, část první (S01E01)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
Animal Control (S07E06)
Game Face (S07E05)
další epizody (7)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Chasing Ghosts (S06E06)
Haunts (S06E05)
další epizody (7)
2006 Huff (TV seriál)
Porušení smlouvy (S02E07)
Poslední porce tmavého masa (S02E06)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
další epizody (6)
Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Of Mice and Lem (S05E10)
Smoked (S05E09)
další epizody (10)
2005 Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (5)
Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
další epizody (13)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Ta pitomá chata (S01E07)
Je mrtvá? (S01E06)
další epizody (7)
Policejní odznak (TV seriál)
On Tilt (S03E15)
All In (S03E14)
Fire in the Hole (S03E13)
další epizody (15)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
Breakpoint (S02E12)
Inferno (S02E11)
další epizody (13)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Two Days of Blood (S01E12)
Carnivores (S01E11)
další epizody (12)
2000 Býk (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Remember the Devil (S04E17)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
Big Friends, Big Enemies (S04E04)
Hit Me (S03E13)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Ztracení (S01E15)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Moving Day (S07E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
The Math of the Wrath (S06E08)

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Policejní odznak (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace