foto

Alojzia Tomášková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1995 Tajomstvo šťastia (TV film)
1992 Most (TV film)
1991 Koleso osudu (TV film)
Mastný hrniec (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
1990 Súboj (TV film)
Vianočná spomienka (TV film)
1989 Inzerát na sny (TV film)
Maškarný ples (TV film)
Nežiadúci (TV film)
Nádej má farbu belasú (TV film)
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
1988 Jakubove uniformy (TV film)
1987 Blšiak (TV film)
Recesia (TV film)
Zásnuby (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
1983 Magma (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace